Raamdalkids

Voor de jonge ruiters en amazones wordt veel gedaan om ze een onvergetelijke ponytijd te geven. Speciaal voor de pony-/paardengekken vanaf 6 t/m 16 jaar is in 2013 Raamdal Kids in het leven geroepen. Naast de clubactiviteiten waar alle leden aan mee kunnen doen is er speciaal voor de jeugd een leuk programma van nevenactiviteiten bij PPV ’t Raamdal, zowel met als zonder pony:

-    Op bepaalde momenten in het jaar (kerst, carnaval) mogen de kids verkleed naar de les komen (en natuurlijk ook tijdens de pony-jeugddag).

-    In de maanden maart en april kunnen de Raamdalkids deelnemen aan het Diplomarijden.

-    Tijdens de Clubdag wordt gestreden om het Clubkampioenschap.

-    Eens per jaar worden de poorten van ruitersportterrein ‘t Raamdal opengezet voor de deelnemers aan de Ponyjeugddag Grave. Beginnende ponyruiters kunnen deelnemen aan de Bixierubrieken dressuur en springen en tal van leuke spelletjes en andere activiteiten

-    Hoogtepunt van het jaar is het Raamdalkidsweekend in juli. Eén dag gaan de Raamdalkids gezamenlijk naar een concours waar deelgenomen kan worden door alle leden met zowel pony’s als paarden. Echt een dag waar het clubgevoel optimaal beleefd wordt. Het motto is dan “samen uit, samen thuis”. Voor de tweede dag wordt een activiteit zonder pony of paard georganiseerd, waarbij het weekend met een gezellige BBQ wordt afgesloten.

 

En daar blijft het niet bij…!

Wil je ook een fantastische ponytijd? Sluit je dan ook aan bij PPV 't Raamdal en word ‘Raamdalkid’!!!