Instructie/clublessen

Dressuurlessen

Wekelijks worden door onze vereniging dressuurlessen aangeboden. Deelname aan deze lessen is voor leden niet verplicht. Het is echter wel een ideale mogelijkheid om tegen een zeer geringe vergoeding wekelijks les te krijgen. De dressuurlessen worden zowel voor de paarden als voor de pony’s aangeboden en worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs. We proberen de instructie zoveel mogelijk af te stemmen op het niveau en de behoefte van de ruiters en amazones. Als uitgangspunt hanteren we een minimum van 3 deelnemers in een groep en een maximum van 5 deelnemers in een groep.

 

 

 

De dressuurlessen vinden plaats op:
- dinsdagavond vanaf 19:00 uur
- woensdagmiddag vanaf 16:00 uur (jeugd)
- woensdagavond vanaf 20:00 uur 
 
Op dinsdag- en woensdagavond verzorgt Minke van der Linden de lessen.
Op woensdagnamiddag worden de jeugdlessen verzorgd door Manon van Lin.
Momenteel zijn er geen (jeugd)lessen op zaterdag.

 

 

 

 

menlessen

Bij onze vereniging worden ook menlessen gegeven. Uitgangspunt is dat er minimaal 3 deelnemers zijn voor deze lessen. De lessen worden gegeven door Gabriëlle van den Broek. Indien de menners voor de afwisseling naast de reguliere menlessen ook een vaardigheidstraining of buitenrit willen rijden, dan wordt dit georganiseerd.

 

 

 

Springlessen

Elke week wordt er op donderdagavond springles aangeboden. Er zijn 3 groepen van Bixie- tot wedstrijdniveau. De les wordt zowel voor paarden als voor pony’s aangeboden. We proberen de instructie in overleg met de instructeur zoveel mogelijk af te stemmen op ieders niveau.
De springlessen worden door een gediplomeerde instructeur verzorgd. Ook voor de springlessen wordt een minimum van 3 deelnemers in een groep en een maximum van 5 deelnemers in een groep gehanteerd.

 

springlessen

 
De wekelijkse springlessen op donderdagavond vanaf 18:30 uur worden verzorgd door Leon Sommerdijk. 

 

 

 

menafdeling